Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!

Hardcore gamerek vagyunk – és közgazdászok, online marketing specialisták, senior projektmenedzserek, influencerek, profi kommentátorok, házigazdák, rendezvény és versenyszervezők, gyártásvezetők és műsorszerkesztők. Kivülről-belülről ismerjük a gaming világot, az esport iparágat.

Mi vagyunk az ESU

Főleg videojátékpiaci szakértőként, közgazdasági és üzletfejlesztési tanácsadóként dolgozunk a piacon. Olyan iparági szakértői szerepben vagyunk jelen, akik az esport ökoszisztéma számos területén jártasak, élő nemzetközi szerződések mentén pedig betekintésünk van a globális és hazai trendekbe is. Kapcsolatban állunk a játékfejlesztőkkel, versenyszervezőkkel, hagyományos és nem hagyományos szponzorokkal. Videojátékipari tanácsadóként Magyarország legnagyobb cégeinek, szervezeteinek segítjük felépíteni esport stratégiájukat, ügynökségként pedig összekötjük az üzleti világot és marketingszervezeteket a rajongói és végfelhasználói oldallal. Kommunikációs kampányokat tervezünk és menedzselünk, rendezvényeket és versenyeket szervezünk.

Kreatív ügynökségként egyedi megoldásainkkal rendkívül hatékonyan aktivizáljuk az Y, Z és Alfa generációt. Szenvedélyünk, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsunk közönségünknek, digitális szórakoztatáson, gamingen és esporton keresztül.

Küldetésünknek tekintjük, hogy aktív szereplője legyünk a magyarországi gaming iparág nagykorúvá válásának. Fiatalokat célzó autentikus tartalmakat gyártunk, amelyek a legújabb platformokon, organikusan képesek megszólítani azokat, akiket a hagyományos csatornákon szinte lehetetlen elérni. Közel 300m2-es stúdiókomplexumunk akár négy különálló, egyidejű élő adás gyártására és sugárzására is alkalmas infastruktúrával rendelkezik.

Idővonalunk

Csapatunk

 • Tischler Márk

  Tischler Márk

  Chief Executive Officer

  Gyerekkoromat a videojátékok és a sport szeretete határozta meg. 25 évig versenyszerűen kézilabdáztam, síeltem. Családból hozott kereskedelmi-vállalkozói mentalitással választottam pályát, 2000 óta dolgozom az IT világában. 2017-ben videojáték iparági tudásra alapozva, marketing szemlélettel és vállalkozásfejlesztői tapasztalattal indítottam el saját cégemet. Komplex, szolgáltatás alapú megoldásokat álmodunk és adunk át ügyfeleinknek. Az ESU vezetőjeként megtaláltam a hivatásomat, szenvedéllyel végzem a munkámat, folyamatosan inspirál, hogy kiváló szakemberekkel dolgozhatok együtt. Céges kulturális célunk, hogy maradandó élményeket szerezzünk a közönségnek és partnereinknek egyaránt.

 • Lidák Anett

  Lidák Anett

  Office Coordinator

  A cég irodavezető motorjaként komplex feladatokat látok el. Fontosnak tartom, hogy munkatársaim számára is a legtöbb segítséget tudjam nyújtani a különböző munkafolyamataikban. A kávé a mindennapjaim szerves részét képezi, általában én vagyok az az irodában, aki csészével a kezében rohangál. Egy finom latte-t bármikor szívesen készítek a munkatársaknak vagy a hozzánk érkező vendégeknek. Hobbijaim a bor és gasztronómia, így különösen boldog vagyok, amikor csapatépítő tréningeket, vagy meglepetés ebédeket szervezhetek.

 • George Roth

  George Roth

  Strategic Advisor

  Számomra mindig az a legfontosabb, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagítsuk az embereket. A világ legnépszerűbb PC játéka, a League of Legends Kelet-Európai Publishing vezetőjeként a játék magyar, cseh, szerb, szlovák, és horvát megjelenéséért feleltem. Vezettem csapatokat a világ különböző részein, adtam elő Szöulban, Los Angelesben és Budapesten is. Rendszerint különböző nemzetközi projekteken dolgozom, valamint igyekszem tenni azért, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát nálunk és hogy stratégiailag is a legjobb irányba haladjunk. Rock on!

 • Zsigri Gábor

  Zsigri Gábor

  Head of Sales and Events

  Szerencsés vagyok, hiszen a hobbim a munkám, közel 22 éve rendezvényeket szervezek és sales-elek. Emberekkel foglalkozom nap mint nap: partnerekkel, helyszínek képviselőivel és alvállalkozókkal dolgozunk együtt, hogy a végeredmény a lehető legmagasabb színvonalú legyen mindenki számára. A problémamegoldás a lételemem, igazából nem is a problémák, hanem a megoldások érdekelnek. Magyarország gaming területén fekete báránynak számítok, mert ízig-vérig Dota 2 játékos vagyok.

 • Gáspár Péter

  Gáspár Péter

  Broadcast and Gaming Lead

  A szenvedélyem a munkám, és erre elképesztően büszke vagyok. 2007 és 2010 között vezettem Magyarország legjobb Counter-Strike: Source csapatát, amellyel rengeteg nemzetközi, régiós és magyar rendezvényen képviseltük sikeresen hazánkat. Ez a szerelem nem múlt el a gaming és az esport iránt, viszont a szerepem azóta nagyon megváltozott. Célom olyan minőségi szórakoztatás és élmények életre keltése, melyek sokáig emlékezetesek maradnak.

 • Szűcs Bence

  Szűcs Bence

  Campaign Manager

  Online marketingesként úgy érzem, hogy szerencsés helyzetben vagyok, hiszen egy nagyon izgalmas és dinamikusan fejlődő területen dolgozom. A mindennapokban én felelek a marketing kommunikációs és sales platformunk, a Fusion Network fejlesztéséért és az ehhez tartozó különböző online kampányok lebonyolításáért. Innovatív ötletek, online megoldások... és rengeteg kávé.

 • Pocsai Norbert

  Pocsai Norbert

  PR and Communications Lead

  Büszkén mondhatom, hogy nem csak a szenvedélyem, de a szakmám is a szórakoztatás. Karrierem a televízióban kezdődött, majd az on-demand média területén folytatódott, ahol olyan márkákkal dolgozhattam, mint a Paramount, az MTV, vagy a Comedy Central. Új kihívásokat keresve, de továbbra is a szenvedélyem által hajtva érkeztem az Esport Universum csapatába, kommunikáció és PR szakterületre. Hiszek benne, hogy a kreativitás, a lelkesedés és a kemény munka mindig meghozza a sikert.

 • Osváth Barbara

  Osváth Barbara

  Project Manager

  Projekt menedzserként felelek az országos lefedettségű rendezvények és aktivitások megszervezéséért, lebonyolításáért. Mindig is közel állt hozzám a rendezvények világa, így nagy örömmel és lendülettel vetem bele magam minden új és érdekes feladatba. Ha újraszületnék, asztalos vagy virágkötő lennék, de az is lehet, hogy a dekorációkészítés területén keresném önmagam. Mivel ez nem lehetséges, így hobbiként űzöm ezeket a szép szakmákat.

 • Gáspár József

  Gáspár József

  Esports Business Expert

  Fiatalkoromban az aktív sportélet mellett a játékok voltak a levezető tevékenység számomra. Együtt nőttem fel ennek a világnak a fejlődésével, megannyi színtéren csatázva, hol, mint játékos, hol, mint kommentátor vagy éppen csapatmenedzser. Dolgoztam az Electronic Arts-nak és vezethettem hazánk azóta is egyedülálló 80 gépes internettermét, a kultikus PGCC-t. Ahogy telt az idő, úgy érett meg a gondolat bennem, hogy a megszerzett rutint és tudást valamilyen formába visszacsöpögtessem a közösségnek és az érdeklődőknek. Így jött létre számtalan project, mint például a One Move Ahead podcast, de itt nem állok meg. Célom, hogy minél többen meglássák a gamingben és az esportban azokat a lehetőségeket, amiket mi már látunk és tapasztalunk.

 • Pap Bianka

  Pap Bianka

  Associate Events Specialist

  A mai rohanó világban szükségük van az embereknek arra, hogy egy kicsit kiszakadjanak a mindennapokból. Rendezvényeinken maximálisan arra törekszem, hogy mindenki felejthetetlen élménnyekkel gazdagodjon, hisz nincs nagyobb elismerés annál, ha boldognak es elégedettnek láthatom a látogatókat és az ügyfeleinket. Rajongok a munkámért, és ennek köszönhetően szívemet-lelkemet beleteszem minden projektbe. A kitartásom és a kíváncsiságom segít abban, hogy folyamatosan új dolgokat tanuljak meg és ezáltal nap mint nap fejlődjek – amiről azt gondolom, hogy elengedhetetlen ebben a szakmában.

 • Fejes Laura

  Fejes Laura

  Associate Campaign Specialist

  Mindig is kulcsfontosságú tényezőként gondoltam az őszinte, nyílt kommunikációra, így nem okoz gondot az emberekkel való bánásmód. Magas fokú kíváncsiság jellemez, inspirál a jó csapat és fontos számomra a folyamatos tanulás. Pár éve még kíváncsian figyeltem az influencer marketing alakulását, mostanra pedig én is online kommunikációs kampányokat menedzselhetek. Célom az, hogy minél több izgalmas, eredményes kampányt tudhassak magam mögött. Nagyon szeretem az állatokat, egyik legnagyobb álmom, hogy egy orosz agár boldog gazdija lehessek.

 • Kánvási Krisztián

  Kánvási Krisztián

  Senior Graphic Designer

  A MOME vizuális kommunikáció fotó és grafika szakán végeztem. Ezután a Pesti Est-nél eltöltött 5 év alatt a print grafikában, az utána következő szabadúszós 10 évben pedig logó, arculat- és csomagolástervezésekben illetve web- és telefonos applikáció dizájnokban fejlesztettem kreativitásomat. A kezdetektől a csapat tagja vagyok és a több mint 15 éves grafikusi tapasztalattal támogatom a projektek képi megjelenését. Célom mindig az, hogy a fejben megszületett nagyszerű ötletek vizuálisan is kreatívak és felejthetetlenek legyenek. Szabadidőmben szeretek sportolni, kirándulni és fotózni.

 • Jakus Ágnes

  Jakus Ágnes

  Graphic Designer

  Nagyjából 10 éve, a League of Legends játékon keresztül csöppentem a gaming világába, ami azonnal magával ragadott. Főleg a kreatív megoldások és vizuális megjelenés fogott meg egy-egy játékban – mondjuk a LoL-ban pont nem, mert az 10 éve iszonyat csúnya volt. Főleg a játékok világa fog meg, egy trailer vagy a hangulat, sokszor jobban is szeretem nézni, ahogy mások játszanak, mint hogy én magam játsszam. Grafikusként számomra fontos, hogy a projektjeink lendületesek és kreatívok legyenek.

 • Mócsány Balázs

  Mócsány Balázs

  Video Designer / Studio Operator

  Gyermekkorom óta szerves részét képzi az életemnek a gaming, illetve a mozgóképgyártás. 2017-ben csatlakoztam az ESU-hoz, ahol az előbb említett két tevékenységemet összekapcsolva valósíthatom meg a legkreatívabb ötleteimet és projekteket. Legyen szó élő adásszerkeztésről, audiovizuális szerelésről vagy egyéb más tech és videós dologról, célom mindig a legjobb élményt nyújtani a közönségnek és partnereinknek egyaránt.