Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben!

Gamestar Hype

Heti rendszerességgel jelentkező gaming hírműsor folyamatos elő- és utókommunikációval. A felvételek helyszíne az ESU Stúdiókomplexum, ahol a műsor számára épített, díszlet előtt készülnek a felvételek, emellett green screen és digitális hátteres megoldásokat is használunk. A díszlet egyes elemei modulárisak, ennek köszönhetően az esetlegesen felmerülő termékelhelyezési igényeket dinamikusan tudjuk teljesíteni. Az aktuális gaming tematikájú események hírként jelennek meg az adás során, ezzel további nézőket, elérési számokat generálva az időszakos eseményeknek.  

A Gamer híradó a gaming tematikus weboldalon jelenik meg mint rendszeres tartalom, ahol keresztlinkelések, említéseknek köszönhetően további emberekhez tudjuk eljuttatni a Samsung üzeneteit. A videós tartalmakat egy gaming weboldal YouTube csatornáján publikáljuk, a megjelenéséről, publikálásáról pedig a social media felületein adunk hírt. A műsor szerves része egy olyan műsorelem, ahol a műsorvezető az adásban folyamatosan kiemelten megjelenő és használt Samsung eszközt bemutatja (A Samsunggal egyeztetve: termék teljes bemutatása vagy egy funkció, tulajdonság bemutatása.)


The Game IS Your Choice

A #SamsunGGamer célcsoportjának elérésére és aktivizálására szabott esemény, amely során 8 ismert streamert a Choice Chamber világába kalautolnak, ahol a nézőkre bízzák a sorsukat.

 • Adja egy új életet, ezzel újabb lehetőséget a streamernek!
 • Dönts a szuperképességek sorsáról!
 • Vagy simán csak csapj le a szörnyekre egy óriási ököllel!


Támogasd kedvenc streamered vagy hátráltasd kihívóit az előrehaladásban! A legjobb eredményt elérő streamerek értékes nyereményeket szerezhetnek a közösségük számára!

# SamsunGGamer - Influencer kampány

#SamsunGGamer

Minden negyedévben más-más gamer tartalomgyártó kommunikál a social média felületein, mint a Twitch, YouTube, Facebook és az Instagram, közelebb hozva követőik és nézőik számára a játék élményeket. A #SamsunGGamer brand kommunikációjának fő célja, hogy a Samsung termékeket megismertesse a gamer közösséggel. A gamer bázisnak egyedülálló közösségi ereje van, mely sikeresen aktivizálható a kampányok során.

Szeretjük a számokat

 • musor_gyartas

  Műsor gyártás

  Egy adás teljes felépítése a kezdetektől a kivitelezés végpontjáig

 • influencer_talent_management

  Influencer/Talent management

  Véleményvezérekkel/kamera előtt szereplő emberekkel történő kampány tervezés, briefelés, lebonyolítás, felügyelet és riportolás

 • promocio_tervezes_feher

  Promóció tervezés

  Véleményvezérekkel/kamera előtt szereplő emberekkel harmadik feles tartalom aktivitás tervezés

 • vallalatra_szabott_megoldasok2_feher

  Vállalatra szabott megoldások

  Véleményvezérekkel/kamera előtt szereplő emberekkel cégre, vállaltra szabott belső, külső kommunikáció tervezés, kivitelezés

 • musor_tervezes_feher

  Műsortervezés

  Adásterv, az adás teljes lebontása percről perce, mi történjen a képernyőn

 • hosszutavu_tervezes_feher

  Hosszútávú tervezés

  Márkához, aktivitáshoz, beágyazáshoz kapcsolódó hosszútávú stratégiai tervezés

 • kampany_kivitelezes__feher

  Kampány kivitelezés

  Teljeskörű promóciós és kampány tervezés, kivitelezés, menedzsment

 • social_media_kampany

  Social média kampány

  Közösségi médián futó marketing kampány tervezése, lebonyolítása, riportolása

Összes kompetencia

Hasonló projektek