Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!

A Magyar Elit Bajnokság az ország legnagyobb esport bajnoksága 2016-ban és 2017-ben. A Közép- és Kelet-európai régióban egyedülálló módon, a bajnokság szervezésében a játék kiadója, a los angeles-i székhelyű Riot Games is tevékenyen részt vett. A bajnokság célja, amellett, hogy folyamatos szórakozást nyújtson a nézők számára, a magyar esportközeg fejlesztése volt.

A bajnokságban elinduló csapatok számára intenzív tréningeket szerveztünk, melyeknek keretein belül megismerkedhettek a külföldi esportbajnokságok működésével, képet kaphattak a verseny stratégiai célokról és saját szerepükről a piacon, valamint interjú- és médiaoktatásban részesültek. Emellett minden csapatnak profi arculatot, csapatlogót, designt, mezt, képeket és videókat készítettünk, melyet a bajnokság kerein kívül is szabadon felhasználhattak.

A bajnokságban a legjobb magyar League of Legends csapatok küzdöttek meg egymással hétről hétre, a mérkőzéseket pedig élőben közvetítettük stúdiókomplexumunkból. A meccseket ezrek szurkolták végig minden egyes közvetítésen, ahol az országban először, a lineáris élmény mellett különböző interaktív játékokkal aktivizáltuk és vontuk be a nézőket. Ez a gyakorlat később alapvetéssé vált a magyar esportközvetítések folyamán.

Szeretjük a számokat

Kompetenciák

 • competence 01

  Bajnokságszervezés

  Esport versenyek, ligarendszerek megszervezése, felügyelete és kivitelezése

 • competence 02

  Ingame Observer

  Játékon belüli megfigyelő biztosítása, aki a megfelelő kamera pozíciókat és képeket biztosítja egy adás során

 • competence 03

  Rendezvénytervezés

  Teljes esemény tartalmának, kiviteletésének tervezése, kivitelezése, lebonyolítása

 • competence 04

  Aktivitás tervezés

  Mozgoító, bevonó rendezvény programjának tervezése

 • competence 05

  Márka tanácsadás

  Márkához kapcsolódó teljeskörű szakmai/stratégiai tanácsadás

 • competence 06

  Kreatív tervezés

  Dobozon kívüli kampány megoldás tervezés