Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!

Ilyet korábban még nem csinált magyar tévécsatorna!

2018. március 9-én különleges programmal jelentkezett a magyar MTV: Magyarországon úttörőként, egyidőben közvetített élőben a Facebookon és a televízió képernyőjén.

A hazai nézők először tapasztalhatták meg, hogy milyen az, amikor egy livestream a Facebookon és a tévében egyaránt nyomon követhető. Az MTV Hungary Facebook oldalán 19.00-kor induló beszélgetésben a házigazda, Lotfi Begi, a hazai DJ szakma neves képviselőinek társaságában elemezte a hazai elektronikus zene trendjeit és helyzetét. A szimultán közvetített fél órás talk show-t követően maga a házigazda pörgette a lemezeket, hogy megalapozza a péntek esti hangulatot, az MTV-n.

Az MTV célja, hogy a zenerajongóknak minden fronton izgalmas és újszerű tartalmakat biztosítson, ezzel is követve azt a trendet, hogy ma már a tévé mellett megkerülhetetlen a folyamatos online és közösségi média jelenlét.

A produkció gyártási feladatait - beleértve egy specifikusan az adásra készített stúdiószettet és a párhuzamos közvetítés technikai feltételeinek a lehető legjobb minőségben történő megteremtését - teljes egészében az Esport Universum (ESU) csapata vállalta.

Az MTV VIBEZ LIVE ideje alatt szuper nyereményekért is játszhatott a közönség. Az est végére Kraftwerk meglepetések, páros belépőjegyek Claptone és Seth Troxler bulijára (Akvárium Klub), valamint MTV ajándékcsomagok is gazdára találtak.

A felvétellel egyidőben a stúdió helyet adott egy sajtótájékoztatónak is. Az újságíró kollégák élőben nézhették végig a forgatást, és az adás után interjúkat készíthettek a szereplőkkel.

Szeretjük a számokat

Kompetenciák

 • competence 01

  Broadcast

  TV standardoknak megfelelő műsorgyártás, javarészt tradicionális TV felületre

 • competence 02

  Streaming

  Online élő műsorgyártás minden platformra

 • competence 03

  Háttértámogatás

  Operatőr, TV technikus biztosítása

 • competence 04

  Műsor gyártás

  Egy adás teljes felépítése a kezdetektől a kivitelezés végpontjáig

 • competence 05

  Műsor tervezés

  Adásterv, az adás teljes lebontása percről perce, mi történjen a képernyőn

 • competence 06

  Díszlet tervezés

  Esemény díszletének tervezése, gyártása, kivitelezése